Under firmanavn Enchanting Ridge har jeg nå inngått forhandleravtale med Dr.Clauder's hundemat, kosttilskudd og utstyr.

Vi er lokalisert hjemme på Viklandet, Sunndalsøra, og salget foregår enten ved oppmøte der, eller jeg kan levere i umiddelbar nærhet, mot et lite tillegg i pris. Du kan kontakte meg via

SMS/Mobil  92 83 85 05

E-post til monica@enchanting-ridge.com

Facebook (Monica Nygård)

Siden jeg ikke har noe stort "butikklokale" har jeg ikke hele utvalget tilgjengelig til enhver tid, men prøver å tilpasse meg etterspørsel som best jeg kan, både på hurtighet og varespekter. 

Varespekteret finner du på nettsiden 

www.dr-clauders.no

Jeg anbefaler at du bestiller i god tid hvis det er noe du ønsker. Fordelen med å ta det gjennom meg, er at fraktutgifter blir fordelt på en stor varebestilling og utsalgsprisen blir stort sett som du ser på nettsiden. Jeg gjør mitt beste for at fordelene skal havne hos deg som kunde.

Bakgrunnen for at jeg valgte å inngå avtale med Dr. Clauder's er at jeg selv er kunde der og er meget fornøyd med produktene. Bakdelen har vært at varene har vært vanskelig tilgjengelig på Sunndalsøra, noe jeg fant ut at jeg kunne gjøre noe med!

Som med alle andre produkter kan man oppleve at hunden får litt endringer i fordøyelsen en kort periode etter bytte, men når mengde og fóringsmetode tilpasses, vil du oppleve et fór som gir fullverdig næring og godt opptak.

Dr. Cauder's har også fór tilpasset valper og eldre hunder, og også de som kan være senesitive ovenfor det "vanlige" fóret. I tillegg finnes tilskudd for ledd og pels, som også tar vare på indre organer og virker rensende og godt på fordøyelsen. Jeg har selv en tispe hjemme som er plaget med dårlig immunforsvar og kløe, som skal få nyte godt av disse produktene. 

Hvis du lurer på om det finnes noe som passer din hund og dine ønsker, er det bare å spørre, så skal jeg gjøre mitt beste for å finne svar og evt. produkter. Husk at fór og/eller tilskudd IKKE kan erstatte veterinærens rolle. 

Det er også muligheter for å ta inn katteprodukter på forespørsel.