Dette er vår drømmekombinasjon!

Løpetid kom 18. februar 2024, men ultralyd viste dessverre ingen valper...

Vi har nå prøvd denne kombinasjonen 2 ganger uten hell, og må nok gå en grundig runde på oss selv om det er verdt å prøve en gang til.

Silver og Fanta har alle forutsetninger for å gi friske, velbygde og snille valper. Noe jakt og vakt vil alltid kunne forekomme - de er en blanding av alle generasjoner, men ligner de på sine foreldre er det i moderate doser. 

Begge har fine utstillingsresultater, med BIR-plasseringer og Cert. Silver er Norsk Utstillingschampion og ble sågar Best in Show (best av alle hunder - uavhengig av rase) på Oppdal høsten 2023. Det var en stor dag!

Begge hundene bor hos oss, i vår flokk, som består av 3 Ridgebacker og en Whippet.

Det er slett ingen selvfølge at en drøm kan settes ut i livet når det gjelder avl. Vi kan drømme og planlegge opp og i mente, men det trenger ikke å bety at det kan bli noe av. 

Mer om hundene finner dere under deres egen faner - stamtavle og helseinformasjon.

Kombinasjonen er innenfor anbefalinger både fra NKK og raseklubben, Norsk Rhodesian Ridgeback klubb.

https://www.nkk.no/getfile.php/13278450-1656058928/Dokumenter/Helse/Etiske%20grunnregler%20for%20avl%20og%20oppdrett.pdf

https://rhodesianridgeback.no/oppdretter/krav%2520til%2520valpeformidling-2.html

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å høre mer om Silver og Fanta, eller ønsker å treffe dem. Både vi og hundene er glade for besøk :-)

 

 

 

 

Stamtavle for det kommende C-kull

Stamtavle for det kommende C-kull