Leza døde dessverre fra oss altfor tidlig, bare 6,5 år gammel, men er mor til våre gode tisper Fanta og Luna, begge fra hennes B-kull i 2019.

Leza døde dessverre fra oss altfor tidlig, bare 6,5 år gammel, men er mor til våre gode tisper Fanta og Luna, begge fra hennes B-kull i 2019.

Amageba's Takatifu TekeLeza

(N S UCH Løveklippen's Exelent Enja x N CH Copper Queens Aretos by Xoxa)

DOB 28.03.2015

HD: B

AD: 0

EOAD: High Confidense Clear (Free)

JME Clear (Free)

Fra Kennel Amageba kom også vår kjære Niili i 2003, og når vi nå ønsket oss en "avlstispe" til vår kennel-in-spe, var det naturlig å ta kontakt med Monica, siden vår Niili var den mest elegante og friske Ridgeback jeg noen gang har sett. Hva lå til grunn i Kennel Amageba's tanker om avl? Hadde hun noen gode råd til meg som nybegynner innen avl?

Og Monica hadde både råd og planer om et kull, og fra kontakten våren 2014, ble jeg med på en flott reise med planlegging av kull og fødsel i mars 2015, til vår Leza nå er hjemme hos oss. Og vårt samarbeid fortsetter fremover. Jeg er overveldende takknemlig for å få dele tanker og meninger med en så erfaren oppdretter, og telefonsamtalene har vært mange og lange - både i planleggingen av T-kullet og etterpå. 

Nå er vi igang med å planlegge Leza's første kull, Kennel Enchanting Ridge's B-kull, i 2019. 

Løpetid er forventet medio August 2019, med evt leveringsklare valper rundt juletider.

Valpeforespørsler er selvfølglig velkommen!